Informații: 0734 354 828 | vanzari@emasiniunelte.ro

ÎNCHIRIERE ȘI FINANȚARE prin GRENKE

emasiniunelte.ro, prin SC EXPERT MASINI UNELTE SRL oferă clienților săi persoane juridice și persoane fizice autorizate, prin parteneriat cu GRENKE RENTING, o modalitate de finanțare simplă, rapidă și eficientă pentru utilaje, mașini unelte și echipamente CNC etc. finanțare care are la baza un contract atractiv de închiriere.

AVANTAJE FINANȚARE PRIN GRENKE

AVANS 0

Majoritatea finanțărilor se fac cu avans 0%

RĂSPUNS ÎN 24 h

Cererea de finanțare primește răspuns în 24 de ore

CHIRIE CONSTANTĂ

Chiria în Euro este constantă pe durata contractului astfel încât se pot planifica costurile pe o perioadă îndelungată rezultă că plătești pe măsură ce produci

CHIRIE DEDUCTIBILĂ

Factura de chirie este deductibila total

BONITATEA FIRMEI

Bonitatea financiară a firmei nu este afectată deloc în cazul închirierii, echipamentul rămâne în gestiunea Grenk Renting și nu apare în bilanțul clientului

PLĂȚI TRIMESTRIALE

Platile se pot efectua trimestrial rezultând Cheltuieli bancare reduse si gestiune contabila simplificata

SET MINIMAL DE ACTE

Setul de acte necesar pentru luarea unei decizii este minimal

AJUTĂ LINIA DE CREDIT

Eliberarea liniei de credit la banca si astfel imbunatatirea lichiditatii firmei

SOLICITĂ O OFERTĂ DE FINANȚARE

Pentru a primi o ofertă, vă rugăm să vă adresați consultanților de vânzări emasiniunelte.ro și să trimiteți email către office@emasiniunelte.ro

CLIENȚI ELIGIBILI PENTRU FINANȚARE

 • Societăți cu Răspundere Limitată (S.R.L.)
 • Societăți pe acțiuni (S.A.)
 • Întreprinderi individuale (II)
 • Cabinete medicale
 • Cabinete de avocatură
 • Cabinete de arhitectură

CONDIȚII PENTRU FINANȚARE

 • valoare minima pe contract: 500 Euro fara TVA
 • perioada de baza de contract de inchiriere: 12-60 luni
 • asigurare electronica produse: 2.50% alte bunuri fixe; 3% bunuri mobile, minim 50 Euro
 • comision administrare: 1%, minim 50 Euro (se plateste o singura data la semnarea contractului)

MODALITĂȚI ȘI TERMENE DE PLATĂ

 • Prin Bilet la Ordin (BO). Se emite câte un BO pentru fiecare chirie, bilet care va fi introdus la plată la data scadentă

TE AJUTĂM CU OFERTA

Alege produsele de care ai nevoie împreună cu specialiștii noștri și trimite documentația completă către amarica@grenke.ro, Tel +40738771402. Produsele vor fi comandate/livrate după semnarea contractului.

CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI

Care este suma minimă pentru accesarea soluțiilor de finanțare GRENKE?

La GRENKE, soluțiile de închiriere și vânzare cumpărare cu plata în rate sunt disponibile pentru valori de minim 500 de euro+ TVA. Acest lucru înseamnă că puteți să finanțați și investițiile minore prin GRENKE.

Ce fel de echipamente pot închiria cu GRENKE?

GRENKE operează independent de orice producător sau bancă. Drept urmare, nu sunteți legat de anumite mărci sau producători specifici atunci când alegeți echipamentele. GRENKE se concentrează pe finanțarea utilajelor și mașinilor unelte. De asemenea, pot fi finanțate și echipamente mai neobișnuite - cea mai bună cale de abordare a acestora este să intrați în contact cu noi pentru a vă putea găsi o soluție potrivită.

Cum trimit o solicitare de finanțare?

Puteți să faceți acest lucru ușor accesând: 

Contactează GRENKE

Când va începe contractul meu de închiriere?

Contractul se activează după ce ați intrat in posesia echipamentelor, pe baza unui proces verbal de predare primire, semnat între dvs. si furnizor. Perioada de bază începe în prima zi calendaristică a trimestrului, în cazul în care se ajunge la un acord în privinţa plăţii trimestriale sau în prima zi calendaristică a lunii, în cazul în care se ajunge la un acord în privinţa plăţii lunare, după acceptarea produselor. În cazul în care produsul este acceptat înainte de începerea perioadei de bază, clientul plăteşte 1/30 din tariful lunar convenit pentru fiecare zi pe parcursul perioadei intermediare care începe la data acceptării şi se încheie la începutul perioadei de bază convenite.

Care este scadența chiriilor?

Pentru a opera mai eficient și cu costuri mai mici, GRENKE va colecta chiriile trimestrial, acestea plătindu-se în avans. Bineînțeles, putem avea și plată lunară, la cerere. În acest caz, valoarea chiriei lunare va fi majorată cu 15 euro+TVA/ lună.

Echipamentul trebuie asigurat?

Asigurarea este obligatorie pentru toate echipamentele. Dacă nu aveți propria asigurare, GRENKE va include echipamentele dvs. într-o poliță cadru de asigurare accesibilă. Tariful pentru această asigurare va fi plătibil anual și va depinde de prețul de achiziție al echipamentului.

Când preiau proprietatea echipamentelor închiriate?

O caracteristică specială a finanțării prin închiriere este că, în calitate de beneficiar al contractului de închiriere, nu „plătiți integral” echipamentul închiriat, ci plătiți doar un tarif pentru a-l utiliza.

Să luăm ca exemplu un apartament închiriat. Atunci când închiriați un apartament, faptul că plătiți chiria nu vă oferă dreptul de proprietate asupra apartamentului; doar plătiți pentru a-l utiliza. Plata chiriei nu va face niciodată apartamentul proprietatea dvs. Atunci când contractul de închiriere pentru apartament încetează trebuie să vă mutați și să „returnați” apartamentul. Închirierea prin GRENKE funcționează pe un principiu similar.

Obligația de returnare a echipamentului închiriat la finalul contractului reprezintă cerința pentru un contract de închiriere perfect legal, în baza căreia chiriile sunt deductibile. Returnarea echipamentului închiriat la încetarea contractului înseamnă că puteți trece imediat la un echipament mai modern.

Pot înceta contractul înainte de terminarea perioadei de bază?

Contractul de închiriere poate să înceteze înainte de terminarea perioadei de bază a acestuia, cu condiția achitării tuturor chiriilor rămase de achitat pâna la terminarea perioadei de bază a contractului.

Este posibil să pot vizualiza și gestiona contractele mele de închiriere?

Aveți acces ușor la contractele și facturile dvs., folosind portalul pentru clienți.

Către portalul pentru clienți

Oferta GRENKE RENTING este prezentată în baza contractului Cadru de Parteneriat 091-03509 din 5.03.2021