Apelează: 0734 354 828

Lista de produse dupa marca CMT Italia

De-a lungul anilor, CMT a facut investitii masive in cea mai avansata tehnologie in echipamente de prelucrare CNC si in software inovator pentru fabricarea uneltelor de taiere din lemn.
In plus, CMT a angajat ingineri si operatori foarte calificati pentru a gestiona operatiunile de productie. Rezultatul este ca intregul proces de fabricare a uneltelor de taiere din lemn este complet automatizat.

Produsele CMT sunt fabricate pentru aplicatii industriale, iar uneltele de taiere din lemn sunt utilizate de producatori de mobila de top la nivel mondial, producatori de bucatarii si producatori de masini CNC.
Datorita investitiei intense in tehnologia de productie avansata, CMT poate oferi echipamente industriale la un pret accesibil pentru un numar tot mai mare de producatori de mobila, contractori si tamplari, precum si pentru clientii nostri din industrie.

Brandul CMT Orange Tools® este cunoscut in intreaga comunitate a producatorilor de mobilier din lemn ca fiind brandul premium de unelte de taiere din lemn.
Misiunea CMT este de a imbunatati continuu calitatea noastra si de a oferi lumii lemnului cea mai buna calitate la preturi accesibile.

De ce CMT?

CULOAREA NOASTRA DE TRADITIE - PORTOCALIU
CMT a inceput mic, dar a facut investitii masive in tehnologia avansata in echipamente de masini CNC si in software inovativ pentru a fabrica unelte de taiere din lemn. Am pus, de asemenea, un strat de acoperire portocalie pe uneltele noastre si le-am pus pe piata, astfel incat uneltele noastre portocalii au ajuns in intreaga lume. Orice tamplar din lume iti poate spune ca uneltele portocalii inseamna CMT, iar CMT inseamna calitate. La CMT stim ca producem calitate si datorita acestui fapt, am brevetat culoarea portocalie la uneltele de prelucrare a lemnului - este garantia ta ca primesti un produs CMT autentic si de inalta calitate.

PROIECTARE
Totul incepe cu o idee clara si cu potentialul de a o exprima. La CMT avem ambele.
La CMT, departamentul nostru tehnic utilizeaza cel mai bun din cele doua lumi - tehnologia computerelor si experienta practica - pentru a proiecta si a proiecta fiecare unelte astfel incat sa functioneze perfect de fiecare data cand o utilizati si sa garanteze ca o veti utiliza pentru o perioada lunga, lunga de timp.

MATERIALE
Transformarea unui design intr-un produs finit inseamna gasirea materialului potrivit care va face treaba si care respecta specificatiile stabilite in design - performanta de calitate a produsului final depinde de acesta.
Cand vine vorba de selectarea materiilor prime, nu taiem colturile. La CMT, stim ca uneltele de inalta calitate vin doar din materiale brute de inalta calitate, asa ca utilizam doar otel rapid din stocul de bare solide si carbidul cu microgranulatie special formulat pentru a fabrica biti si lamele noastre.

PRODUCTIA
Dupa cum am spus, nu este doar ceea ce faci, ci si cum o faci.
De-a lungul anilor, am investit continuu in cea mai recenta tehnologie in echipamente de masini CNC si software inovator pentru a produce uneltele noastre.
Rezultatul este ca acum intregul nostru proces de productie, de la transformarea si prelucrarea shank-ului din otel pana la sudare si ascutirea varfurilor de taiere din carbid, este complet automatizat.
Si deoarece o masina este la fel de inteligenta ca persoana care o foloseste, totul este operat de operatori special instruiti.

ULTIMA LUCRARE DE DETALIU
O unealta nu ar fi o unealta CMT daca nu ar avea acoperirea de suprafata portocalie cu marca inregistrata si cu proprietati antiaderente PTFE. Aceasta acoperire unica de forta industriala este proiectata sa reziste stresurilor fizice la care unealta este supusa in timpul utilizarii, protejand-o de acumularea de reziduuri si de ardere.
Si noua ne place culoarea portocalie.

CONTROLUL CALITATII
Nimeni nu este perfect, dar incercam.
CMT utilizeaza programe riguroase de control al calitatii si cele mai noi echipamente de prelucrare pentru a asigura ca fiecare bit a fost fabricat cu precizie si acuratete si ca va oferi performanta de lunga durata pe care o asteptati de la o unealta portocalie CMT. Uneltele noastre sunt fabricate in conformitate cu standardul european EN 847, publicat si impus de CEN (Comitetul European de Standardizare).

RECICLAM
CMT filtreaza si purifica apa folosind un sistem de osmoza inversa situat in interiorul fabricii. De asemenea, uleiul folosit in rectificare si prelucrarea uneltelor noastre trebuie sa fie curat si absolut fara contaminanti. Uleiul curat, dupa o anumita perioada de utilizare, se murdareste, deci il filtram si il reprocesam pe teren.
Aceasta este modalitatea noastra de a garanta calitatea uleiului pe care il folosim, precum si de a contribui la protejarea mediului.

Mai puțin
Se afiseaza 1-12 din 160 produs(e)
Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator