PIF utilaje prelucrare lemn Roman, Romania

PIF este varianta prescurtata, intalnita in domeniu, pentru Punere In Functiune. La inceput de an, echipa eMasiniUnelte.ro a finalizat cu succes o punere in functiune a unui atelier pentru prelucrarea secundara a lemnului.

Aceasta punere in functiune utilaje prelucrare lemn s-a realizat la o societate din Roman, Romania in data de 19.01.208. Linia de prelucrare achizitionata a fost compusa din urmatoarele masini unelte:

Clientul a optat pentru ACHIZITIE INTRACOMUNITARA si in acest mod livrarea a fost directa catre acesta de la furnizorii externi – Austria si Germania.

PIF utilaje prelucrare lemn Roman, Romania

PIF - Punere in functiune utilaje prelucrare lemn Roman, Romania
PIF – Punere in functiune utilaje prelucrare lemn Roman, Romania

Ferastraul circular de formatizat FS 315 – 3200 Deluxe se caracterizeaza prin capacitatile mari de prelucrare, precizia ridicata, confortul marit in exploatare si versatilitate.

Este dotat standard cu masa de formatizat din aluminiu cu o cursa de 3200 mm care recomanda acest fierastrau pentru utilizatorii profesionisti.

Pentru un astfel de model PIF inseamna montajul, calibrarea si testarea ferastraului cu toate componentele sale.

Masina combinata abricht cu grosime AD 410 PRO se caracterizeaza printr-un raport pret – beneficiu foarte bun. Acest abric cu grosime se caracterizeaza prin mese de rindeluit si pentru degrosare din fonta ce asigura realizarea operatiilor de rindeluire si degrosare cu precizie.

Posibilitatea de rabatare a meselor de rindeluire faciliteaza realizarea operatiei de degrosare.

Masina de slefuit cu valt Holzmann ZS560U_230V  poate slefui piese din lemn cu latime maxima de 560 mm, grosime maxima de 132 mm si minima de 75 mm. Prezinta un motor de 1500 W si o putere de lucru de 3 m/min. Acest slaif pentru lemn cu role abrazive este echipat cu un motor separat de avans continuu al piesei de prelucrat

Ferastraul vertical cu panza panglica BS 600 Deluxe este un fierastrau banzic prevazut cu volante realizate din fonta, cauciucate pentru a prelungi durata de utilizare a panzei panglica. Raportul optim pret – eficienta recomanda acest model pentru utilizatorii ambitiosi. Acest model este destinat utilizarii intensive de catre utilizatorii profesionisti.

Exhaustorul pentru rumegus Dustmax I si Dustmax II este echipat cu un sac colector cu capacitatea de 300 l si permite racordarea la doua masini prelucrare lemn in simultan. Acest model garanteaza utilizatorilor ambitiosi care vor sa-si pastreze suprafat de lucru curata lipsita de rumegus un raport optim pret – eficienta.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns