Masina de taiat cu plasma CNC | Domenii de utilizare

Caracteristic pentru o masina de taiat cu plasma CNC este faptul ca are o precizie ridicata, o interfata accesibila si este foarte eficienta.

Echipamentul CNC de taiat metal cu plasma are o stabilitate foarte buna, asigurata de sudura precisa dintre baza acestuia si coloana sa. De asemenea, prelucrarea se executa fara torsiune.

Masina de taiat cu plasma CNC – AplicabilitateMasina de taiat cu plasma CNC | Domenii de utilizare

De regula, masina de taiat cu plasma CNC este utilizata in domenii variate precum constructia de masini, industria de prelucrare metal, industria mecanica si altele.

Masina de taiat cu plasma CNC se deplaseze pe y prin intermediul coloanei, iar deplasarea pe x si z este asigurata de suportul traversa. Pozitionarea axelor se realizeaza electronic.

Transmiterea datelor se realizeaza printr-o interfata USB.

Daca este cazul, codul functiilor de control poate fi editat, de asemenea si afisarea codului tip G sau HPGL.

Controller-ul DSP permite manipularea masinii pentru debitat cu plasma si permite procesarea fisierelor de tip G de pe un calculator.

Aceste masini de taiat cu plasma CNC sunt foarte ușor de utilizat, sunt ecologice, fiabile si au un confort ridicat în întreținere.

 

Avantajele utilizarii unei masini de taiat cu plasma CNC

Masina de taiat metal cu plasma CNC poate fi utilizata pentru prelucrarea mai multor tipuri de metale precum: otel, aluminiu, otel galvanizat, titan etc.

Aceste masini sunt dotate cu Software CAD/CAM ArtCAM Express 2013 lucru ideal pentru crearea programelor de prelucrare in aplicatii din industria prelucrarii mobilierului, design interior, instalatii etc; echipamentul fiind foarte flexibil in ceea ce priveste interventiile in operatiile de prelucrare.

Cotele pe axele x si y pot fi modificate in functie de necesitatile fiecarui client.

Acest Soft este compatibil cu sisteme de operare Windows pe 32 bit sau 64 bit (Windows 7, Windows XP Home/Professional, Windows 2000).

Masina de taiat cu plasma CNC este dotata si cu un controller integrat pentru axul frezor; acesta permite realizarea simularilor sau utilizarea unor functii de frezare plana rapida.

Inainte sa achizitionati o masina de taiat cu plasma CNC este recomandata analizarea operatiile pe care doriti sa le executati cu acest echipament si costuile care sunt implicate.

Cu aceste utilaje se poate realiza debitarea rapida a diferitelor materiale.

Aceste echipamente reprezinta una din cele mai bune alegeri pentru debitarea profilelor metalice din atelierele dumneavoastra.


Daca doriti o masina pentru taiat cu plasma CNC, emasiniunelte.ro ofera o gama diversa de masini pentru debitat cu plasma. Ofertam o gama diversa de producatori cu renume cu scopul de a oferi solutia optima in functie de necesitatile fiecarui client. Click pentru mai multe detalii si oferte pentru masini de taiat cu plasma CNC.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns