Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Cormak LC 1390ZD2 cu 2 capete

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Cormak LC 1390ZD2 cu 2 capete
Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Cormak LC 1390ZD2 cu 2 capete

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Cormak LC 1390ZD2 cu doua capete este o tehnologie de ultima generatie, care ofera o precizie si o eficienta extraordinare in prelucrarea materialelor. Aceasta masina este dotata cu doua capete de taiere si gravare, care permit prelucrarea a doua piese simultan, oferind astfel o crestere semnificativa a productivitatii si eficientei.

Masina Cormak LC 1390ZD2 are o suprafata de lucru mare, ceea ce permite prelucrarea unor materiale mari si variate, cum ar fi lemnul, pielea, sticla, acrilicul si multe altele. Aceasta masina este ideala pentru o varietate de aplicatii, cum ar fi productia de produse personalizate, semne publicitare, modele arhitecturale, ambalaje si multe altele.

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Cormak LC 1390ZD2 cu 2 capete

Ghidajele liniare de inalta precizie ale acestei masini permit taierea si gravarea cu o precizie ridicata, asigurand astfel ca obtii piese de calitate superioara si detalii fine. Aceasta este o caracteristica foarte importanta pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv cele din domeniul designului, productiei de bijuterii sau in productia de prototipuri.

Masina Cormak LC 1390ZD2 este echipata cu doua capete de taiere si gravare, ceea ce permite prelucrarea rapida si eficienta a materialelor. Aceste capete sunt realizate din materiale de inalta calitate, astfel incat acestea sa poata prelucra cu usurinta o gama larga de materiale cu diferite grosimi si duritati.

Aceasta masina este usor de utilizat si are elemente de control ergonomice si intuitive, care permit controlul precis al procesului de prelucrare. De asemenea, masina Cormak LC 1390ZD2 are un sistem de evacuare a fumului integrat, care elimina fumul si particulele de praf generate in timpul procesului de prelucrare, asigurand astfel un mediu de lucru sigur si curat.

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Cormak LC 1390ZD2 cu 2 capete - Acest laser ecologic, care nu polueaza, poate fi folosit si in incaperi inchise
Acest laser ecologic, care nu polueaza, poate fi folosit si in incaperi inchise

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Cormak LC 1390ZD2 cu doua capete este o tehnologie de ultima generatie, care ofera o precizie si o eficienta extraordinare in prelucrarea materialelor. Aceasta masina are o gama larga de caracteristici tehnice, care o fac o alegere excelenta pentru o varietate de aplicatii industriale si comerciale.

Masina Cormak LC 1390ZD2 are o temperatura de lucru intre 15 – 45 ℃ si o umiditate relativa intre 5 – 95%, ceea ce o face o alegere excelenta pentru medii de lucru variate. Aceasta masina ofera o acuratete de ± 0,01 mm si o rezolutie mecanica de 0,0254 mm, ceea ce permite obtinerea unor piese de calitate superioara si detalii fine.

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Cormak LC 1390ZD2 este echipata cu doua capete de taiere si gravare, care permit prelucrarea rapida si eficienta a materialelor. Aceste capete sunt realizate din materiale de inalta calitate, astfel incat acestea sa poata prelucra cu usurinta o gama larga de materiale cu diferite grosimi si duritati.

Masina Cormak LC 1390ZD2 utilizeaza software-uri precum CorelDraw, AutoCAD si Photoshop, iar formatele compatibile sunt PLT, AI, DST, DXF si BMP. Aceasta are o interfata USB 2.0 si o memorie buffer de 512 MB.

Ghidajele in axele X si Y sunt ghidaje liniare, care permit taierea si gravarea cu o precizie ridicata. Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Cormak LC 1390ZD2 utilizeaza un tip de fascicul laser CO2 rece, care este racit cu apa. De asemenea, aceasta utilizeaza un sistem de racire a materialului cu aer sau gaz.

Aceasta masina laser CNC este echipata standard cu 2 capete de taiere si gravare

Aceasta masina laser CNC este echipata standard cu 2 capete de taiere si gravare
Aceasta masina laser CNC este echipata standard cu 2 capete de taiere si gravare

Aceasta masina laser CNC, sau masina de gravat si taiat cu laser, este dotata cu doua capete de taiere si gravare, care reprezinta un avantaj semnificativ in ceea ce priveste eficienta si productivitatea procesului de prelucrare.

In mod obisnuit, o masina laser CNC este echipata cu un singur cap de taiere si gravare, ceea ce inseamna ca trebuie sa treci prin acelasi proces de doua ori pentru a realiza aceleasi operatiuni pe doua parti ale unui material. Acest lucru poate fi costisitor si consuma mult timp.

Cu doua capete de taiere si gravare, aceasta masina poate realiza doua operatiuni simultan, accelerand semnificativ timpul de productie si reducand costurile de prelucrare. De asemenea, cele doua capete de taiere si gravare permit o gama mai larga de aplicatii, permitand prelucrarea unor materiale mai groase sau cu mai multe straturi intr-un singur pas.

In plus, avand doua capete de taiere si gravare, se poate realiza o varietate de design-uri mai complexe si detaliate intr-un singur ciclu de lucru. Aceasta tehnologie imbunatateste semnificativ calitatea prelucrarii, astfel incat sa poti obtine o productie mai precisa si mai uniforma.

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Cormak LC 1390ZD2 cu 2 capete echipata inclusiv cu „Red Point”

Masina vine echipata inclusiv cu "Red Point"
Masina vine echipata inclusiv cu „Red Point”

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Cormak LC 1390ZD2 cu doua capete este echipata standard cu doua capete de taiere si gravare, iar unul dintre caracteristicile sale avansate este sistemul „Red Point”. Acesta este un sistem de pozitionare cu laser care ajuta la stabilirea precisa a punctului de start si de stop al taierii sau gravarii.

Sistemul „Red Point” consta intr-un laser vizibil care emite un punct luminos rosu pe suprafata materialului. Acesta este utilizat pentru a ajuta operatorul sa identifice cu precizie punctul de start si de stop al taierii sau gravarii, permitand astfel obtinerea unor rezultate precise si de calitate superioara. Acesta este un sistem foarte util pentru taierea sau gravarea detaliilor fine sau a modelelor complexe.

Prin utilizarea sistemului „Red Point”, operatorul poate sa verifice cu usurinta daca pozitia masinii este corecta inainte de a incepe prelucrarea materialului, ceea ce ajuta la evitarea erorilor si a pierderii de materiale. Acest sistem de pozitionare cu laser este foarte util pentru obtinerea unei precizii ridicate, fiind folosit frecvent in domenii precum productia de semne, publicitate, ambalare, tapiterie, moda si multe altele.

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Cormak LC 1390ZD2 cu 2 capete cu ghidaje liniare deplasare capat taiere

Ghidajele liniare sunt componente esențiale ale unei mașini de tăiat cu laser CNC. Acestea permit mișcarea precisă și controlată a capului de tăiere în timpul prelucrării, asigurând astfel o prelucrare uniformă și precisă a materialului.

Ghidajele liniare deplasează capătul de tăiere pe direcțiile X și Y, ceea ce permite obținerea unor forme și dimensiuni precise. Acestea sunt realizate de obicei din oțel sau aluminiu, iar suprafața lor este finisată cu precizie pentru a minimiza frecarea și a asigura o mișcare fluidă.

De asemenea, ghidajele liniare sunt prevăzute cu rulmenți sau bile pentru a reduce fricțiunea în timpul mișcării. Acestea sunt proiectate să ofere o durată lungă de viață, ceea ce înseamnă că mașina de tăiat cu laser va fi capabilă să producă piese de calitate timp îndelungat.

În plus, ghidajele liniare sunt dotate cu un sistem de lubrifiere pentru a asigura o funcționare lină și fără probleme. Acest sistem de lubrifiere poate fi automat sau manual, dar are rolul de a preveni uzura prematură și de a menține performanța mașinii la nivelul optim.

Elementele de control sunt pozitionate ergonomic fiind usor de actionat

Elementele de control sunt pozitionate ergonomic fiind usor de actionat
Elementele de control sunt pozitionate ergonomic fiind usor de actionat

Elementele de control sunt esentiale in ceea ce priveste usurinta de utilizare si functionalitatea unei masini de taiat cu laser CNC. Acestea trebuie sa fie plasate astfel incat sa fie usor accesibile si sa permita un control precis si rapid al masinii.

Masina de taiat cu laser CNC este proiectata pentru a avea elementele de control plasate ergonomic, ceea ce inseamna ca acestea sunt pozitionate astfel incat sa fie usor de gasit si de operat. Acestea pot fi plasate pe o consola de control separata, care poate fi pozitionata intr-un loc usor accesibil, sau pot fi integrate direct in masina.

Prin plasarea elementelor de control intr-o pozitie ergonomica, operatorii pot lucra eficient si confortabil, fara a fi nevoiti sa se intinda sau sa se aplece prea mult. De asemenea, astfel de aranjamente ajuta la reducerea oboselii operatorului si creste productivitatea.

De obicei, elementele de control sunt dispuse astfel incat sa permita operatorului sa controleze viteza de taiere, adancimea de taiere, precum si alte functii de prelucrare, cum ar fi alimentarea cu material si sistemul de evacuare a fumului. Acestea pot fi sub forma de butoane, comutatoare sau ecrane tactile, in functie de preferintele utilizatorului.

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Cormak LC 1390ZD2 cu 2 capete cu sistem deplasare capete taiere

Sistemul deplasarii capului de taiere este unul dintre cele mai importante elemente ale unei masini de gravat si taiat cu laser. Acesta determina precizia si viteza deplasarii capului de taiere, iar in general exista doua tipuri principale de sisteme de deplasare: ghidaje liniare si curele.

Ghidajele liniare sunt cele mai precise si fiabile, deoarece permit capului de taiere sa se deplaseze in mod direct si precis. Acest tip de sistem utilizeaza o serie de elemente de ghidaj, cum ar fi bilele sau rulmentii, care se deplaseaza in canalele ghidajelor, asigurand astfel o miscare liniara uniforma si precisa.

Pe de alta parte, sistemele de deplasare cu curele sunt mai economice si mai usoare, dar nu ofera aceeasi precizie ca ghidajele liniare. Acestea folosesc o curea de transmisie care se deplaseaza in jurul unei serii de role, care apoi transmit miscarea capului de taiere. Acest tip de sistem este mai flexibil decat ghidajele liniare, dar poate fi mai putin precis si poate necesita ajustari frecvente.

In cazul masinii de gravat si taiat cu laser CO2 Cormak LC 1390ZD2 cu doua capete, sistemul de deplasare al capului de taiere este unul bazat pe ghidaje liniare. Acest lucru asigura precizia si fiabilitatea deplasarii capului de taiere, permitand astfel obtinerea de piese de calitate superioara, cu detalii fine si precise. Acest sistem este ideal pentru prelucrarea materialelor sensibile la erori, cum ar fi materialele de inalta precizie si produsele industriale sofisticate.

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Cormak LC 1390ZD2 cu 2 capete prevazuta cu sistem de „pass-through table”

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Cormak LC 1390ZD2 cu 2 capete Este prevazuta cu sistem de "pass-through table"
Este prevazuta cu sistem de „pass-through table”

Sistemul de „pass-through table” este o caracteristica avansata pe care o pot avea unele masini de gravat si taiat cu laser CO2, inclusiv Cormak LC 1390ZD2. Acest sistem permite utilizatorului sa incarce si sa prelucreze materiale mai mari decat suprafata de lucru a masinii prin eliminarea temporara a unei sectiuni din masa de lucru.

Prin utilizarea acestui sistem, utilizatorul poate sa incarce si sa prelucreze materiale mai mari, cum ar fi panouri sau placi de dimensiuni mari. Acest lucru este posibil prin indepartarea temporara a unei sectiuni a mesei de lucru, permitand astfel ca materialul sa treaca prin masina in timpul procesului de taiere sau gravare. Dupa ce prelucrarea este finalizata, masa este reintrodusa in masina pentru continuarea procesului.

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Cormak LC 1390ZD2 cu doua capete este prevazuta cu un astfel de sistem de „pass-through table”, care o face o alegere excelenta pentru prelucrarea materialelor de dimensiuni mari. Acest sistem permite utilizatorului sa incarce si sa prelucreze materiale cu dimensiuni mai mari decat suprafata de lucru standard, astfel incat sa poata fi produse mai multe tipuri de piese si de produse cu dimensiuni mari.

Prin utilizarea sistemului de „pass-through table”, utilizatorii pot sa-si mareasca capacitatea de prelucrare si sa produca mai multe produse personalizate si unice, iar masina Cormak LC 1390ZD2 cu doua capete poate fi o alegere excelenta pentru aceste scopuri.

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Cormak LC 1390ZD2 cu 2 capete se livreaza standard cu masa tip foarfeca

Se livreaza standard cu masa tip foarfeca
Se livreaza standard cu masa tip foarfeca

Masa tip foarfeca este un tip de masa special conceputa pentru masinile de gravat si taiat cu laser CO2, care permite utilizatorului sa pozitioneze si sa prelucreze materiale de dimensiuni mari sau grele. Aceste mese sunt construite pentru a fi foarte stabile si rezistente, astfel incat sa poata suporta greutatea si dimensiunea materialelor prelucrate.

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Cormak LC 1390ZD2 cu doua capete vine standard cu o masa tip foarfeca. Aceasta masa are o suprafata solida si stabila care poate suporta greutatea materialelor prelucrate si este conceputa pentru a fi usor de incarcat si descarcat. De asemenea, aceasta masa este reglabila in inaltime, ceea ce permite utilizatorului sa ajusteze inaltimea la nivelul potrivit pentru a se potrivi cu materialul prelucrat.

Prin utilizarea unei mese tip foarfeca, utilizatorul poate pozitiona si prelucra materiale de dimensiuni mari sau grele cu usurinta, fara a fi nevoie sa se ingrijoreze de greutatea sau dimensiunea materialului. Acest lucru face ca masina Cormak LC 1390ZD2 cu doua capete sa fie o alegere excelenta pentru productia de piese mari sau grele, cum ar fi panouri de usi, mobilier sau componente industriale.

Se livreaza standard cu masa tip fagure

Masa tip fagure este un tip de masa special conceputa pentru masinile de gravat si taiat cu laser CO2, care permite utilizatorului sa pozitioneze si sa prelucreze materiale subtiri, fragile sau flexibile. Aceste mese sunt construite pentru a fi foarte fine si precise, astfel incat sa nu zgarie sau sa deterioreze materialul prelucrat.

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Cormak LC 1390ZD2 cu doua capete nu este livrata standard cu o masa tip fagure. In general, aceste mese trebuie achizitionate separat si sunt optionale. Cu toate acestea, daca utilizatorul doreste sa prelucreze materiale subtiri, fragile sau flexibile, cum ar fi hartie, piele sau tesaturi, poate alege sa achizitioneze o astfel de masa optionala.

Masa tip fagure este construita cu o structura subtire si precisa, cu o multime de gauri de dimensiuni mici care permit ca fumul si resturile produse in timpul procesului de taiere sa se disperseze. Aceasta ajuta la mentinerea unei suprafete curate si la reducerea riscului de aprindere sau de deteriorare a materialului prelucrat.

Se livreaza standard cu 2 tuburi Reci

Aceasta masina laser CNC, sau masina de gravat si taiat cu laser, este dotata cu doua capete de taiere si gravare, care reprezinta un avantaj semnificativ in ceea ce priveste eficienta si productivitatea procesului de prelucrare.

In mod obisnuit, o masina laser CNC este echipata cu un singur cap de taiere si gravare, ceea ce inseamna ca trebuie sa treci prin acelasi proces de doua ori pentru a realiza aceleasi operatiuni pe doua parti ale unui material. Acest lucru poate fi costisitor si consuma mult timp.

Cu doua capete de taiere si gravare, aceasta masina poate realiza doua operatiuni simultan, accelerand semnificativ timpul de productie si reducand costurile de prelucrare. De asemenea, cele doua capete de taiere si gravare permit o gama mai larga de aplicatii, permitand prelucrarea unor materiale mai groase sau cu mai multe straturi intr-un singur pas.

In plus, avand doua capete de taiere si gravare, se poate realiza o varietate de design-uri mai complexe si detaliate intr-un singur ciclu de lucru. Aceasta tehnologie imbunatateste semnificativ calitatea prelucrarii, astfel incat sa poti obtine o productie mai precisa si mai uniforma.

Aceasta masina are o gama larga de utilizare in tehnica de prelucrare a materialelor

Aceasta masina are o gama larga de utilizare in tehnica de prelucrare a materialelor
Aceasta masina are o gama larga de utilizare in tehnica de prelucrare a materialelor

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Cormak LC 1390ZD2 cu doua capete are o gama larga de utilizari in tehnica de prelucrare a materialelor, datorita versatilitatii si preciziei sale. Aceasta masina poate fi utilizata pentru a prelucra o gama larga de materiale, inclusiv lemn, sticla, acrilic, metal, piatra, tesaturi si multe altele.

Utilizarea masinii Cormak LC 1390ZD2 cu doua capete in procesul de prelucrare a materialelor poate fi benefica pentru o serie de aplicatii, inclusiv productia de articole de mobilier personalizate, productia de componente si piese industriale, crearea de insigne personalizate, gravarea de trofee si placi, decuparea de sabloane si multe altele.

Masina Cormak LC 1390ZD2 cu doua capete poate oferi o precizie excelenta si o calitate a finisajului, ceea ce o face o alegere populara in multe industrii. De exemplu, poate fi folosita in industria publicitara pentru producerea de reclame, bannere sau logo-uri personalizate. In plus, poate fi utilizata in productia de componente electronice, pentru a decupa placute de circuit, sau in productia de bijuterii, pentru a decupa si a gravura modele fine.

Chiller livrat standard

Chiller livrat standard
Chiller livrat standard

Un chiller este un dispozitiv important pentru masinile de gravat si taiat cu laser CO2, care are rolul de a mentine temperatura la un nivel constant si optim in timpul procesului de taiere sau gravare. In timpul utilizarii, fasciculul laser produce caldura, ceea ce poate afecta performanta si durabilitatea masinii. Chiller-ul este proiectat pentru a raci tuburile de laser si pentru a mentine temperatura optima a apei in ciclul de racire.

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 Cormak LC 1390ZD2 cu doua capete vine livrata standard cu un chiller CW5200. Acest chiller este proiectat pentru a raci tuburile de laser si pentru a mentine temperatura optima a apei in ciclul de racire, asigurand astfel o performanta optima a masinii in timpul prelucrarii. Acest chiller este capabil sa mentina temperatura apei la nivelul dorit, in functie de nevoile utilizatorului, si poate fi reglat pentru a se potrivi cu cerintele specifice ale fiecarui proces de prelucrare.

Faptul ca masina Cormak LC 1390ZD2 cu doua capete vine livrata standard cu un chiller CW5200 reprezinta un avantaj important pentru utilizatorii care doresc sa inceapa sa utilizeze masina imediat dupa livrare, fara a fi necesara achizitionarea unui chiller separat. In plus, chiller-ul CW5200 este un model fiabil si durabil, care poate sustine utilizarea intensiva si prelungita a masinii de gravat si taiat cu laser CO2 Cormak LC 1390ZD2 cu doua capete.

Masina de gravat si taiat cu laser CO2 cu 2 capete Cormak LC 1390ZD2
Masina de gravat si taiat cu laser CO2 cu 2 capete Cormak LC 1390ZD2

In concluzie, masina de gravat si taiat cu laser CO2 Cormak LC 1390ZD2 cu doua capete este o alegere excelenta pentru oricine cauta o solutie de prelucrare a materialelor precisa, eficienta si fiabila. Aceasta masina ofera o gama larga de caracteristici si functionalitati, care o fac ideala pentru o varietate de aplicatii industriale si comerciale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns