Ferastraie panglica pentru lemn

Ferastraie panglica pentru lemn HOLZSTAR

Ferastraie panglica pentru lemn sunt masinile unelte cu o lama lunga, ascutita, formata dintr-o banda continua de metal dintata, intinsa intre doua sau mai multe roti, pentru a taia materialul.

Ferastraie panglica pentru lemn | Utilizare

Ele sunt utilizate in principal in prelucrarea lemnului, prelucrarea metalelor si cherestea, dar pot taia o varietate de materiale. Avantajele includ actiunea uniforma de taiere ca rezultat al unei incarcari dentare uniform distribuite si capacitatea de a taia forme neregulate sau curbe. Raza minima a unei curbe este determinata de latimea benzii si a buclei acesteia.

Majoritatea benzilor de benzina au doua roti rotative in acelasi plan, dintre care unul este alimentat, desi unele pot avea trei sau patru pentru a distribui incarcatura. Lama insasi poate fi livrata intr-o varietate de dimensiuni si dinti dinti (TPI), ceea ce permite masinii sa fie extrem de versatila si capabila sa taie o mare varietate de materiale, inclusiv lemn. Aproape toate benzile de astazi sunt alimentate de un motor electric.

Ferastraie panglica pentru lemn | Componenta

Ferastraie panglica pentru lemn prezinta o pereche de roti care detin o lama subtire rotativa. Atasat la acest lucru este un tabel care sustine ceea ce lucrati si un motor pentru a rula intregul lucru. De fapt, exista kituri pentru a face orice fel de instrumente de trupa va intereseaza si care va va permite sa personalizati-o pentru nevoile dvs.

Benzile de ferastrau vin in diferite dimensiuni. Aceste dimensiuni se bazeaza pe doua masuratori foarte importante: prima este distanta dintre marginea interioara a ferastraului si gatul ferastraului si a doua este adancimea taieturii. 

Celalalt element de luat in considerare este dimensiunea materialului. Cu cat masa este mai mare, cu atat mai mult se poate ocupa. Acest lucru este foarte important, deoarece nu doriti sa va aflati intr-o situatie in care echilibrati o bucata de material prea mare pe o masa mica, periclitand-va pe masura ce incercati sa va echilibrati materialul in timp ce manevrati ferastraul.

Pentru multi, cel mai mare motiv pentru a avea orice fel de ferastraie banzic este de a taia curbe compuse. Niciun instrument nu face acest lucru mai bun si pentru multi, acesta este singurul motiv pentru a investi in acest instrument. Poate taia matrite decorative, construieste dulapuri, sfarama cherestea si piese scurte taiate. Acesta este singurul instrument care poate adauga o multitudine de aptitudini in repertoriul proiectului dvs. de acasa. Cu planificarea pre-proiectarea potrivita si precautiile de siguranta, adaugarea instrumentelor de taiere cu banda in catalogul dvs. de instrumente de lucru la domiciliu, va va oferi satisfactie pentru anii urmatori.

Daca doriti sunteti in cautare de ferastraie panglica pentru lemnemasiniunelte.ro ofera o gama diversa de la diferiti producatori. Click pentru mai multe detalii si oferte pentru fierastraie banzig.

 




Fii primul care comentează

Lasă un răspuns