Masini de gaurit cu stand magnetic Ruko

Modelele de masini de gaurit cu stand magnetic sau masini de gaurit magnetice sunt echipamente utilizate pentru executarea de gauri atat vertical, cat si orizontal in grinzi sau structuri metalice.

Producatorul german Ruko este un producator cu renume in ceea ce priveste productia si comercializarea de masini de gaurit cu stand magnetic in intreaga Europa.

Care sunt principalele caracteristici ale unei masini de gaurit cu stand magnetic produsa de Ruko?

In primul rand, o masina de gaurit cu suport magnetic este utilizata pentru aplicatii de gaurire vertical si orizontala si este ideala in domeniul constructiilor din otel, constructiilor navale, constructiilor industrial, constructiilor de poduri, constructiilor de macarale etc.masini de gaurit cu stand magnetic Ruko - caracteristici - emasiniunelte.ro-

O masina de gaurit cu stand magnetic este dotata cu sistem de oprire de siguranta pentru cazul in care magnetul este perturbat din exterior.

Exploatarea sigura este garantata de un comutator electronic ce previne inceperea gauririi inaintea pornirii magnetului.

In ceea ce priveste cablajul electric intern, modelele de masini de gaurit cu stand magnetic Ruko sunt prevazute cu cablaje de calitate care garanteaza o durata mare de utilizare fara defectare sau contaminare.

Ghidajele in coada de randunica sunt executate in intregime din alama.

Modelele de masini de gaurit cu talpa magnetica Ruko sunt echipate cu sistem de avans de precizie cu cremaliera si pinioane.

Unele modele de masini de gaurit magnetice Ruko sunt prevazute cu schimbator de viteze cu doua trepte, actionat printrun comutator ergonomic rotativ.masini de gaurit cu stand magnetic Ruko - racire - emasiniunelte.ro-

Aceste masini de gaurit cu suport magnetic sunt echipate cu un sistem electronic integrat ce asigura protectia impotriva fluctuatiilor de tensiune.

Majoritatea acestor modele de masini de gaurit cu stand magnetic au un maner ergonomic detasabil ce poate fi montat atat pe partea dreapta, cat si pe partea stanga.

Electromagnetul dezvolta o forta de atractie ridicata cu degajare redusa de caldura.

O masina de gaurit magnetica are o constructie usoara si comapcta care o face usor adaptabila si usor de transportat (inclusiv datorita valizei de transport confectionata din plastic sau metal).

Unele modele de masini de gaurit cu suport magnetic sunt prevazute cu adaptoare automate de tip “EasyLock” ce permit schimbarea rapida a sculei de gaurit fara a fi necesare alte dispozitive.masini de gaurit cu stand magnetic Ruko - mandrina - emasiniunelte.ro-

Alegerea unei masini de gaurit cu stand magnetic trebuie sa se realizeze in functie de specificul aplicatiei ce trebuie realizate.

eMasiniUnelte ofera pe piata din Romania gama de masini de gaurit cu stand magnetic Ruko ce ofera numeroase posibilitati de prelucrare, de la modele profesionale, pana la modele industriale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns